Pradžia > MAISTAS>Gėrimai>Gaivieji gėrimai>Ekologiška beržų sula su citrina SIP SAP 330 ml < Atgal
SIP SAP

Ekologiška beržų sula su citrina SIP SAP 330 ml

Natūrali ekologiška baržų sula be GMO ir pagaminta nenaudojant konservantų.
NAUJA
Ekologiška beržų sula su citrina SIP SAP 330 ml
SIP SAP

Ekologiška beržų sula su citrina SIP SAP 330 ml

Natūrali ekologiška baržų sula be GMO ir pagaminta nenaudojant konservantų.

Talpa, ml:  330
129

Keli stebinantys faktai apie beržų sulą:

 

  • Beržų sula yra praturtinta naudingomis maistinėmis medžiagomis, tiesiai iš medžio šaknų.
  • Sula gali būti leidžiama tik tuomet, kai oro temperatūra pakyla iki 4 – 6 °C. Beržų sulos surinkimo sezonas trunka tik nuo 2 iki 4 savaičių.
  • Beržų sula savo naudingų savybių nepraranda net konservuota.
  • Sulos saldumas priklauso nuo praėjusios žiemos šalčių. Kuo šaltesnė buvo žiema, tuo saldesnė bus sula.
  • Beržų suloje nėra alergenų.
  • Sula – mažai kalorijų turintis gėrimas (100ml – 3 kcal).
  • Beržų sula gerina virškinimą, tad ją rekomenduojama gerti kasdien.
  • Dėl savo gydančiųjų savybių, beržų sula dažnai labiau vertinama kaip vaistas, o ne gėrimas.
  • Iš beržų sulos galima gaminti vyną, sirupą, padažą, kvepalus ir kitus produktus.
  • Tai ekologiškas, 100% natūralus produktas, kuriame nėra GMO. Beržų sula puikiai tinkama ir veganams, kadangi joje nėra konservantų, dažiklių ar dirbtinių skonių.

Sudėtis: ekologiška beržų sula, ekologiškas cukranendrių cukrus, ekologiškos citrinų sultys iš koncentruotų sulčių (5%).

Sudėtyje yra natūralių vitaminų ir mineralų: kalio, magnio, cinko, mangano, natrio, vitamino C, geležies, cinko, fenolių, amino rūgščių. Galimos natūralios nuosėdos. 

Prieš vartojimą suplakti. 

Pavasaris – tai metas, kai tirpstantis sniegas pripildo medžių šaknis vitaminais ir mineralais. Beržų sula – unikalus itin naudingas gėrimas, kurį gamta mums dovanoja kasmet. „SipSap” dovanoja jums pavasario energiją.

 

Kaip surenkama beržų sula? 

 

Per amžius beržai būdavo vertinami dėl unikalių savybių. Sulos išgavimo tradicijos išlikusios iki šių dienų.

„Sip Sap“ sula leidžiama tuomet, kai ji būna pati naudingiausia – pačioje kovo mėnesio pradžioje, dvi – keturias savaites, ekologiškuose sertifikuotuose miškuose. Sveiko beržo kamiene išgręžiama nedidelė skylutė, pro kurią pradeda bėgti sula. Per vieną sezoną, iš vieno medžio galima surinkti net iki 100 litrų sulos.

Nors sulos išgavimo sezonas yra trumpas, mūsų sertifikuotų technologijų dėka galite mėgautis jos gaivumu ištisus metus! 

 

Kaip SIP SAP ruošia beržų sulą?

 

Kol pasiekia klientus, lašas sulos nukeliauja ilgą kelią. Parduotuvių lentynas sula pasiekia tik praėjusi kokybės ir reikalavimų atitikimo patikrinimus. Kad užtikrintų nepriekaištingą skonį ir kvapą, sulą testuoja laboratorijoje. Tai subtilus ir greitai gesti pradedantis produktas. Naujausios technologijos padeda tam, kad išsaugotų sulą šviežią ir nepraradusią naudingų medžiagų. „Sip Sap“ yra sterilizuota ir laikoma saugiai, taigi ją galima ragauti visus metus!

 

Beržų sulos kokybė

 

Lietuvoje gausu beržynų, kurių dėka galima surinkti didelį kiekį sulos. SIP SAP save vadina skonio perfekcionistais ir visada pasiryžę ieškoti naujų skonių tam, kad kiekvienas iš jūsų atrastumėte savo mėgstamiausią.

 

„Sip Sap“ – ragaukite gaivaus, bundančio miško skonių visus metus!

Susijusios prekės
NAUJA
     
NAUJA
     
 
Greitasis pirkimas

Išsirinkote prekę, bet nežinote kaip pirkti internetu?
Gal tiesiog norite paklausti?

 
Greitasis pirkimas

Išsirinkote prekę, bet nežinote kaip pirkti internetu?
Gal tiesiog norite paklausti?

Pristatymo būdai
  • Kurjeriai 3 €
  • Lietuvos paštas 2 €
  • Atsiėmimas biure 0 €
Atsiskaitymo būdai
  • El. bankininkystė
  • Paprastu pavedimu
  • Grynais, atsiimant biure

Mano krepšelis

0 (prekės)
Suma: 000
Iki nemokamo pristatymo būdo pasirinkimo Jums trūksta 30.00 €